Sterk Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Paniekaanvallen stoppen met deze methode

Ik kwam net op een supergoed artikel over hoe jouw paniekaanvallen stoppen goed lukt. Zelf heb ik al vele verschillende therapieën geprobeerd, maar niks werkt zo goed als de methode van Nick de Waard.

Hij maakt gebruik van de Gouden Driehoek, dat betekent dat je zowel je voeding als leefstijl aanpast en ook gaat mediteren. Ik heb samen met Nick nu een 5 maanden plan gemaakt en zit nu in de tweede maand. En man, wat een verschil al!! Ik voel me al zoveel beter. De paniekaanvallen zijn al een stuk minder en ik voel me al beter dan vóór mijn paniekaanvallen.

Best wel bijzonder omdat we nog maar twee maanden verder zijn. 

Paniekaanvallen heb ik al ongeveer een jaar. Bijna wekelijks word ik overvallen door een paniekaanval en ik vind het dan ook heel heftig. Ik merk dat, doordat ik vaker mediteer en met Nick over m’n leefstijl kan praten, dat de paniekaanvallen al echt aan het afnemen zijn. Ook heb ik geleerd dat voeding heel erg belangrijk is. Ik dacht dat voeding letterlijk het eten was, maar het blijkt nog veel meer dingen ons te kunnen voeden. Denk bijvoorbeeld eens aan het nieuws kijken enzo.

Ik keek veel heftig nieuws en dat gaf me dan ook stress. Ik was me daar alleen niet bewust van. Gelukkig heeft niks me daar inzicht in gegeven. Zijn methode vind ik heel erg ’to-the-point’. Het brengt je echt terug naar de kern. 

Gelukkig ben ik nu meer ontspannen en ik wil Nick dan ook erg bedanken. Ik kan hem je van harte aanbevelen als je last heb van paniekaanvallen. Je kunt altijd even naar zijn website.

Je kunt altijd een gratis kennismaking aanvragen, dat had ik ook gedaan en dat hielp me al heel erg. Ik ben blij! Dat wilde ik even delen. 

https://nickdewaard.nl/paniekaanvallen-stoppen/