Sterk Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Minder snel beïnvloedbaar door prikkels van buitenaf dankzij hypnotherapie

Tijdens hypnotherapie staat een toestand van veranderend bewustzijn centraal. Je raakt tijdens een sessie in trance, waardoor je je volledig op jezelf kunt focussen. Ook ben je minder snel beïnvloedbaar door prikkels van buitenaf. Tijdens een sessie ben je volledig in staat om problemen aan te pakken bij de kern. Het genezingsproces start vanuit binnen en je kunt beter graven in het onderbewuste.

Hypnotherapie zorgt er snel voor een positief resultaat

Gelukkig is er voor hypnotherapie geen lang traject nodig. Sommige mensen merken zelfs al resultaat na een enkele sessie. Je ervaart deze veranderingen in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan minder angst of minder pijn. Hoeveel sessies er in totaal nodig zijn, hangt vooral af van de duur van de klachten en wat het probleem is.

Hypnotherapie Nistelrode is voor een breed scala aan klachten in te zetten

Met wat voor soort klachten heb je op dit moment te maken in het dagelijkse leven? Hypnotherapie Nistelrode is voor een breed scala aan klachten in te zetten. Je kunt hierbij denken aan angsten, stoppen met roken en verslavingen, afvallen, gebeurtenissen uit je jeugd, emoties en innerlijk gevoel en zwangerschap.

Van een negatief proces naar een positief proces tijdens hypnotherapie Brabant

Van een negatief proces naar een positief proces staat centraal tijdens hypnotherapie Brabant. Voordat je aan de slag gaat met deze vorm therapie, staat er natuurlijk altijd een intakegesprek centraal. Hier worden de problemen waar je mee te maken hebt helder voor je in kaart gebracht. Hierdoor krijg je ook meteen een beter inzicht hoe het negatieve proces precies in zijn gang gaat op dit moment dat het ongemak in stand blijft houden. Tijdens een hypnose wordt dus een negatief proces omgezet naar een positief proces.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/