Sterk Gezond
Image default
Alternatief

Waarom de Ford F150 perfect is voor een roadtrip

Heb je altijd al eens een roadtrip willen maken, maar rij je zelf in een mini-auto? Dan is het niet verstandig om met je koekblik een roadtrip te maken. Wat je dan moet doen is een auto huren, bij voorkeur een behoorlijk grote variant. In dit blog lees je vijf redenen waarom de Ford F150 de perfecte auto is om een roadtrip te maken.

  1. Héél véél ruimte

Dit spreekt voor zich, zeker tijdens een roadtrip is het prettig om veel spullen op te kunnen bergen. In de Ford F150 is dat geen enkel probleem. Ondanks de vele onderdelen van de Ford F150 kan je al je tassen die je nodig denkt te hebben kwijt.

  1. Een stille, comfortabele auto

Er zijn veel verschillen tussen een benzine-auto en een elektrische auto. Eén daarvan is het feit dat je benzineslurper herrie maakt bij het rijden. Een elektrische auto niet. De Ford F150 gaat wat betreft stilte nog een paar stapjes verder. Normaal gesproken rij je tijdens een roadtrip niet continu over de snelweg, maar over landweggetjes en rond natuurgebieden. Met de Ford F150 hoor je de natuur om je heen, als je een redelijk hoge snelheid rijdt hoor je de wind langs je auto waaien.

Bovendien is de auto comfortabel. Je hebt behalve veel opbergruimte ook veel ruimte voor je benen, ook als je lang bent. 

  1. Je kan overal naartoe

Op het oog is dit geen enorm statement, natuurlijk kan je overal naartoe. Maar met de Ford F150 heb je toch meer mogelijkheden dan je denkt. Met een roadtrip kom je op plekken waar je normaal gesproken niet komt, zoals bosgebieden. Niet alleen jij komt niet zo snel op dit soort plekken, de meeste mensen komen hier niet. Dit betekent dat de wegen niet of hooguit heel slecht zijn geasfalteerd. Met de Ford F150 is dit geen enkel probleem. De truck brengt je op de meest onherbergzame gebieden. Even naar de off-road modus switchen en het is geregeld.

  1. De truck geeft energie

Oké, tijdens het rijden geeft de auto geen energie, je moet hier wel voor stilstaan. Maar wanneer je dat doet kan je bijvoorbeeld je laptop of tablet opladen, verse koffie zetten of zelfs je volledige muziekinstallatie koppelen. Laad als je gaat slapen de truck wel weer even op, anders heb je de volgende ochtend een probleem. 

  1. Het is een slimme auto

De Ford F150 heeft veel slimme opties. De auto heeft bijvoorbeeld een zelf rijsysteem. Als je de cruise control aanzet herkent de truck de zijkanten van de weg en stuurt automatisch. Het is wel verstandig om dit alleen te doen als het rustig is.

 

Ondanks dat moet je altijd je ogen op de weg houden, je bent en blijft verantwoordelijk!