Sterk Gezond
Image default
Nieuws en media

Hoe kun je leren manifesteren?

Voordat je kunt leren hoe je iets kunt manifesteren dat moet gebeuren, moet je weten wat manifestatie is. Manifestatie is het proces om iets in je leven te brengen door middel van weloverwogen actie en geloof. Sommige mensen zien het als een manier om te krijgen wat je wilt. Sommige mensen denken dat het gewoon een ander woord is voor ‘wensen’. Dus de ‘realiteit’ van manifestatie hangt af van hoe je het definieert en hoe je eraan werkt om het te laten gebeuren. Fournier zegt dat elk gesprek over geestelijke gezondheid moet beginnen met een bespreking van denkpatronen. Gedachten tellen en ze kunnen veranderen hoe je je voelt, wat je doet en wat je leert.

Weet wat je teweeg wilt brengen

Wees heel duidelijk over wat je in je leven wilt brengen en wees zo specifiek mogelijk. Als je bijvoorbeeld meer geld in je leven wilt brengen, wees dan specifiek over hoeveel geld je wilt, wanneer je het wilt hebben, hoe het voelt om zoveel geld te hebben en wat je ermee zou doen. Schrijf precies op wat je wilt op een stuk papier en probeer je voor te stellen hoe je je zou voelen als je het zou krijgen. Laat je gevoelens de vrije loop en schrijf alles op wat je voelt.

Verander de manier waarop je denkt

Probeer overtuigingen die je tegenhouden los te laten en zorg ervoor dat je gedachten in lijn zijn met je doelen. Als je iets wilt, maar denkt dat je het niet verdient, zul je dat doel steeds verder wegduwen.

Handel vanuit het hart om je doelen te bereiken

Doe al het mogelijke om dichter bij je doel te komen en laat het universum voor de rest zorgen. De experts zeggen om doelen te stellen waar je echt iets aan kunt doen. Als je bijvoorbeeld aan het eind van het jaar 10 kilometer wilt hardlopen, kun je elke dag gaan wandelen. Als je tegen het einde van het jaar van carrière wilt veranderen, kun je e-mails sturen naar potentiële werkgevers.

Verhoog je vibratie

Sommige van de dingen die je kunt doen om mijn vibratie te verhogen zijn yoga, meditatie, lichaamsbeweging, een plantaardig dieet en omringt zijn met positieve en inspirerende mensen. Oefen ook om vroeg naar bed te gaan en acht uur slaap te krijgen, naar podcasts voor zelfverbetering te luisteren, een dankbaarheidsdagboek bij te houden en te bedanken.

Wees klaar om te luisteren

Waar aandacht gaat, stroomt energie. Geef je liefde aan alles wat je helpt je doelen te bereiken. Als je eenmaal in deze staat van flow bent, zul je meer van de juiste mensen en situaties aantrekken om je te helpen je doelen te bereiken. Na verloop van tijd zul je merken dat je door deuren loopt waarvan je ooit hoopte dat ze zouden openen.