Sterk Gezond
Image default
Gewichtsverlies

Kun je afvallen met een afslankthee?

Kun je afvallen met een afslankthee?

Thee drinken is gezond. Wanneer je het zonder suiker neemt staat het zelfs in de bekende Schijf van vijf van het Voedingscentrum. Je kan je lichaam zo op een goede manier voorzien van vocht. Maar kun je er ook van afvallen?

Afslankthee

Van een gewone thee val je helaas niet af. Kruidenthee’s kunnen je wel helpen om wat kilo’s te verliezen. De kruidenthee’s moeten dan wel de juiste ingrediënten en kruiden bevatten.

Groene thee, groene koffie en damiana zijn effectieve kruiden als het gaat om afvallen. Als je deze kruiden tegen komt in het kruidenzakje dan kun je spreken van een afslankthee. Groene thee en groen koffie (extract) ondersteunen de vetstofwisseling en damiana ondersteunt het verzadigingsgevoel.

Een afslankthee die bovenstaande kruiden bevat is Reslim. Reslim is verkrijgbaar in drie verschillende smaken namelijk: Bosfruit, Pina Colada en Munt. Het mooie aan Reslim is dat je het kunt inzetten als een vetverbrandingskuur. Je drinkt dan 15 dagen lang de kruidenthee van Reslim.

Reslim kuur

De Reslim kuur duurt 15 dagen. In deze 15 dagen gebruik je dagelijks 2 kruidenzakjes. Je maakt dan 2 keer een halve liter afslankthee aan en die drink je gedurende de dag op. Daarmee ondersteun je de vetstofwisseling en het verzadigingsgevoel.

De drie verschillende smaken zijn allemaal erg lekker en daarom helemaal niet vervelend om te drinken. Een ander bijkomend voordeel is dat je zo een stuk makkelijker aan de geadviseerde 1,5 tot 2 liter vocht komt. Je kan Reslim zowel warm als koud nuttigen.

Groene thee en groene koffie

Groene thee en groene koffie zijn beter dan de gebrande thee- en koffiesoorten.  Door het branden of roasten van thee en/of koffie gaan er veel voedingsstoffen verloren. Groene koffie en groene thee bevatten daarom veel meer polyfenolen en terpenen. Juist deze biologische stoffen zijn verantwoordelijk voor de stimulatie van de vetverbranding. Polyfenolen werken ook nog eens als antioxidant. Ze beschermen je lichaam van invloeden van buitenaf.

Realistische verwachtingen

Wanneer je een afslankthee gebruikt voor het afvallen dan moet je vooral realistisch zijn in je verwachtingspatroon. Het is natuurlijk niet mogelijk om tientallen kilo’s te verliezen door alleen het drinken van thee.

Je kan een afslankthee prima gebruiken wanneer je iets wilt afvallen of wanneer je op gewicht wilt blijven. Wil je echt meerdere kilo’s kwijtraken dan is het beter om een dieet te volgen. Om je vetverbranding dan een extra boost te geven kun je prima de afslankthee erbij gebruiken.

Afslankthee bestellen

Ben je op zoek naar een afslankthee? Bekijk dan de website van Orthokliniek Ootmarsum. Bij de Orthokliniek vind je een ruim aanbod aan echte afslankthee’s. Daarnaast bieden ze ook supplementen aan met groene thee extract. Zo kun je gebruik maken van de voordelen van een afslankthee door het slikken van een capsule.