Sterk Gezond
Image default
Gezondheid van kinderen

Kom langs voor een vroege vitaliteitsecho en de termijnecho

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis zorgt voor advies over de leefstijl tijdens de zwangerschap

Verwachten jij en je partner binnenkort je eerste of tweede kindje? In beide gevallen is het erg belangrijk dat je voor de juiste leefstijl zorgt tijdens de zwangerschap. Weet je niet zo goed waar te beginnen of eet je al gezond, maar wil je graag weten of je eventueel extra supplementen in kunt nemen? Het team van Verloskundigenpraktijk Otis zorgt voor advies over de leefstijl tijdens de zwangerschap.

De verloskundige Den Haag zorgt altijd voor de beste zorg en begeleiding tijdens de kraamtijd

De zwangerschap is natuurlijk een onwijs spannende tijd. Maar ook na de bevalling is het altijd fijn dat je extra zorg en aandacht krijgt. De verloskundige Den Haag zorgt altijd voor de beste zorg en begeleiding tijdens de kraamtijd. Denk hierbij aan het testen op verschillende erfelijke ziektes. Ook ben je na zes weken van harte welkom in de praktijk voor een nacontrole.

Kom langs voor een vroege vitaliteitsecho en de termijnecho

Dankzij de ruime ervaring in het vak, kan de verloskundige je ook erg goed helpen in het echocentrum. Kom langs voor een vroege vitaliteitsecho en de termijnecho. Ook voor een groeiecho of een 20 weken echo helpt de verloskundige je graag. Uiteraard wordt iedere echo gemaakt in een fijne en ongedwongen sfeer.

Je bent tijdens je zwangerschap altijd zeker van een vast team van verloskundigen

Het is helemaal niet zo gek dat veel toekomstige ouders kiezen voor Verloskundigenpraktijk Otis. Je bent namelijk altijd zeker van verschillende voordelen. Je bent tijdens je zwangerschap altijd zeker van een vast team van verloskundigen en professionele begeleiding staat altijd centraal. Het team beschikt samen over meer dan 100 jaar ervaring en ook een avondspreekuur behoort tot de mogelijkheden.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/