Sterk Gezond
Image default
Schoonheid

Nieuwjaar in Parijs

Dit is een verhaal van alle vrienden die elkaar ontmoetten voor een nieuwjaarsreis in Parijs. De introductie vertelt hoe ze moesten vliegen vanaf verschillende locaties over de hele wereld, en gelukkig waren om oud en nieuw met elkaar door te brengen in Parijs.

Ontmoeting op de luchthaven

Het verhaal begint wanneer ze elkaar ontmoeten op het vliegveld en hun avonturen samen terwijl ze de schoonheid van deze tijd van het jaar in Parijs verkenden.

Hoewel mijn vrienden allemaal uit verschillende landen kwamen, zijn we er toch in geslaagd om onze weg te vinden om oudejaarsavond samen door te brengen in Parijs!

Hotel inchecken

De nacht begon in het hotel, waar we snel en gemakkelijk op onze kamer konden komen. We waren drie meisjes in één kamer en vier jongens verdeeld in twee kamers.

We bespraken hoe we de nacht wilden doorbrengen en besloten dat we hebben ongeveer twee uur nodig om ons klaar te maken tot we elkaar ontmoeten in de hotellobby.

De meiden en ik zijn zo opgewonden, we hebben onze mooiste jurken en hakken meegenomen en kunnen niet wachten om naar buiten te gaan. maar eerst gaan we allemaal douchen en de trendy Koreaanse huidverzorgingsroutine volgen voordat we met onze make-up beginnen.

De korean skincare routine bestaat uit een dubbele gezichtsreiniging, daarna een scrub, een toner, een essence (wat in Europa niet vaak wordt gebruikt). Ik heb net deze nieuwe essentie gekocht, genaamd COSRX snail mucin power essence en ik ben er dol op. Ik kan niet wachten tot de meiden het proberen. Na de essence volgt het serum, een sheet mask en tot slot een moisturizer. Na 30 minuten hebben we een natuurlijke glans en zijn we klaar om te beginnen met onze make-up.

Nadat we onze routine en make-up hadden gedaan, ontmoetten we de jongens in de lobby, ze waren eigenlijk aan de bar van het hotel aan het drinken en wachtten op ons. We bestelden ook een drankje en gingen uiteindelijk naar deze magische stad. Het was koud, maar we voelden ons fantastisch.

Het was precies zoals ik had gedroomd dat het elk jaar zou zijn – door de straten van deze prachtige stad lopen en het zien oplichten met vuurwerk en vieringen op elke straathoek.

https://kocosmo.nl/