Sterk Gezond
Image default
Schoonheid

Een cosmetische ingreep kan veel doen voor je zelfvertrouwen

Er wordt altijd wat lacherig gedaan over mensen die een cosmetische ingreep willen ondergaan. In dit landje van “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”, lijkt het alsof we altijd maar moeten leven met het lijf dat we hebben of het lijf dat tijdens het klimmen der jaren ontstaat. Toch is dit gewoon onzin. Je kunt in Nederland terecht in verschillende klinieken voor plastische chirurgie. De CosMed kliniek in Bosch en Duin, vlakbij Utrecht, is er daar één van. Je kunt hier terecht voor veel cosmetische ingrepen. Van een facelift tot injectables in je billen. Alles om ervoor te zorgen dat jij weer met vertrouwen door het leven durft te stappen.

Krijg je altijd te horen dat je er moe uitziet?

Dan kan dat best heel deprimerend zijn. Zeker als jij zeker weet dat je goed voor jezelf zorgt en dat je voldoende rust neemt. Het kan dan zijn dat je gezicht gewoon zo staat. Dat je oogopslag de indruk geeft dat je altijd maar moe of, nog erger, chagrijnig bent. Je kunt dan eens informeren naar de mogelijkheden van een ooglidcorrectie. Je (te) zware oogleden worden dan aangepakt en dat zal ervoor zorgen dat je een veel frissere blik hebt. Ook kan deze ingreep ervoor zorgen dat je veel minder last hebt van hoofdpijn. Maar, zoals met alles: onderga deze ingreep alleen als jij dat wilt. Niet om wat de buitenwereld of zelfs je partner ervan vindt.

Ben je uitgezwangerd?

Is je gezin compleet en ben je, dus, klaar met zwanger zijn? Is je lijf wat uitgezakt na het dragen van je (prachtige!) kindje(s) en wil je weer in je broeken passen? Dan kun je weer gaan trainen om je lijf weer strak en mooi te krijgen en natuurlijk een dieet volgen om dit proces een handje te helpen. Maar helaas helpt dat niet bij iedereen. Weet je zeker dat er geen kinderen meer komen? Dan is een buikwandcorrectie na zwangerschap de beste oplossing. Deze ingreep wordt veel uitgevoerd en dat geeft de burger moed. Je moet er echter niet te licht over denken. Het is een fikse ingreep waarbij de spieren in je buik weer op de juiste manier geplaatst worden. De hersteltijd na deze operatie is minimaal 6 weken. Hou er rekening mee dat je in die tijd best wel wat pijn kunt hebben én dat je minder kunt doen tijdens de herstelperiode. Toch is deze ingreep zeer populair bij moeders. Het resultaat is al snel te zien en je zult je al snel de eerste complimenten in ontvangst kunnen nemen.

Meer dan alleen borstvergrotingen

Bij een cosmetische ingreep wordt vooral gedacht aan borstvergrotingen. Deze worden dan ook zeker uitgevoerd in de CosMed kliniek. Gaat het om het terugbrengen van je borsten naar de oude cupmaat, van voor de borstvoedingsperiode? Of wil je graag een betere vulling voor je blousje? Het kan allemaal. Maar je kunt hier ook terecht voor borstverkleiningen, ook bij mannen, en allerlei soorten huidproblemen, denk dan aan acné, ongewenste haargroei, pigmentvlekken en nog veel meer. Wil jij eens meer informatie over de mogelijkheden voor jouw huid, haar, oren of lijf? Neem dan gerust contact op.