Sterk Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Bijgestaan worden door een verloskundige

Wanneer u in verwachting bent

U gaat een mooie, maar spannende tijd tegemoet, zodra u weet dat u in verwachting bent. Het is daarbij voor u belangrijk dat u voor en na de bevalling wordt bijgestaan door een verloskundige. Woont u in Rijnsburg, dan is het belangrijk dat u een verloskundige neemt die ook in Rijnsburg woont of in de directe omgeving daarvan. Er kunnen zich tijdens uw zwangerschap situaties voordoen dat u direct hulp nodig heeft. Dan zal de verloskundige Rijnsburg snel bij u kunnen zijn.

Het inschrijven voor een verloskundige Rijnsburg

Wanneer u uw verloskundige moet uitzoeken, kunt u contact opnemen met de verloskundigenpraktijk Liva. Als u contact opneemt, zal de verloskundigenpraktijk Liva een verloskundige sturen voor een kennismakingsgesprek. Wanneer het wederzijdse vertrouwen goed is, zal de verloskundige aan u worden toegewezen. De verloskundige zal u op uw gemak stellen en u blijven begeleiden voor en na de bevalling. Bij de verloskundigenpraktijk Liva maakt u gebruik van een ervaren verloskundige. Ze zal 24/7 bereikbaar zijn, want er kunnen zich altijd complicaties voordoen tijdens een zwangerschap. Er worden tijdens uw zwangerschap meerdere controles uitgevoerd.

Teams bij de verloskundigenpraktijk Liva.

Er wordt met kleine teams gewerkt bij de verloskundigenpraktijk Liva. Ook bij de verloskundigenpraktijk Liva wordt er met stagiaires gewerkt die ervaring opdoen. Ze doen zo ervaring en kennis op tijdens de opleiding. Wanneer u een bezoek brengt aan de verloskundigenpraktijk Liva wordt u op de hoogte gesteld dat er een stagiaire is. Er wordt aan u gevraagd of u daar bezwaar tegen heeft. Als u bezwaar heeft, dan zal alleen de verloskundige bij u aanwezig zijn.

De controles tijdens de zwangerschap

Wanneer u zich ingeschreven heeft bij Liva, zal de eerste controle zo snel mogelijk plaatsvinden. De eerste controle zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Tijdens de eerste controle zullen er vragen worden gesteld over eventueel eerdere zwangerschappen en over uw gezondheid en die van uw partner. Er wordt gecontroleerd hoe lang u al zwanger bent. Ook zal men uw gewicht en bloeddruk opnemen. Er zal worden gecontroleerd of de hartslag van de baby al kan worden waargenomen. Na de eerste controle zullen er nog meerdere volgen. Bij de verloskundigenpraktijk Liva bent u in goede handen.

https://www.verloskundigenpraktijkliva.nl/verloskundige-rijnsburg/