Sterk Gezond
Image default
Diensten

Wat is IPTV en wat kun je hiermee?

Wat is IPTV en wat kun je hiermee?

Steeds meer mensen gaan IPTV kopen. Dit omdat je voor een lagere maandprijs een groter aanbod hebt qua zenders. Ook is er een groot film en serie aanbod beschikbaar, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goede internetverbinding. Als je dit bij een provider af gaat sluiten, dan hoef je niet meer langer onnodig te betalen voor telefonie en televisie wat ze graag verkopen onder de naam alles in een. Internet is namelijk het goedkoopste product in dit pakket en daarom bespaar je al direct als je overstapt op IPTV. Bovendien is er ook een gedeelte van het Netflix en Videoland aanbod beschikbaar, waardoor je hier ook alweer geen apart abonnement voor hoeft te hebben. Tevens is IPTV ook draagbaar, want je kunt het ook op een smartphone of tablet installeren.

Wat kun je hiervan verwachten?

IPTV kun je zien als upgrade vergeleken met het normale zenderaanbod. Je krijgt bij het zilver pakket namelijk toegang tot 9000 zenders en bij goud zelfs 12000 zenders. Daarbovenop komt ook nog eens een flink film- en serie aanbod, waar ook films en series van platformen zoals Netflix en YouTube tussen zitten. Het fenomeen smart iptv is steeds meer in opspraak aan het komen. Dit omdat je dus ook geen vaste telefoon en tv hoeft af te sluiten bij een provider. Boven op de kosten van de video abonnementen bespaar je dus ook nog eens op de vaste lasten thuis. Daarnaast is het ook nog een goed alternatief voor de schotel, die toch ook wel redelijk aan de prijs is. Bovendien heb je met een goede internetverbinding en televisie toegang tot Full HD en 4K beeldkwaliteit.

Wat gaat dit kosten? 

De abonnementen zijn al verkrijgbaar van 6,65 per maand. Ook kun je voor een eenmalig bedrag een levenslange licentie kopen. Bij het zilver abonnement krijg je toegang tot 9000 zenders en bij goud tot 12000 zenders. Ook kun je bij zilver profiteren van een film en serie aanbod van 12000, maar bij goud is dit zelfs 45.000. Er zit maar een klein prijsverschil in en dat maakt het dan ook aantrekkelijk om juist voor goud te maken. Bovendien heb je dan ook geen TV abonnement meer in huis nodig want alles loopt via het internet. Installatie is heel makkelijk te doen, op een SMART TV, maar ook op een telefoon of tablet.

Hoe werkt het

Met een speciale app voor op je telefoon kun je IPTV ontvangen. Ook is het mogelijk bij veel SMART TV’s en dat is dan ook onze core business. In de app store kun je namelijk de app downloaden en er zal dan een mac adress verschijnen. Deze heb je nodig zodat wij je account kunnen activeren. Vervolgens is het al meteen klaar als kees en kun je lekker door de zenders heen zappen. Eventueel is het ook mogelijk om tot wel 7 dagen terug te kijken. Daarnaast kun je vervolgens ook een film of serie kijken!