Sterk Gezond
Image default
Beroepen

Stukadoor Rotterdam die sinds 2000 zijn diensten aanbiedt

Voor goed stucwerk heeft u ervaren stukadoors nodig. Wilt u een stukadoor in Rotterdam inschakelen die het juiste inzicht heeft in het werk en die veel ervaring heeft met alle soorten stucklussen? Stucadoorsbedrijf De Vries biedt al meer dan 20 jaar alle diensten op het gebied van stuccen, zoals pleisterwerk, raapwerk, het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten, airless spuiten en buiten stuccen. U heeft 5 jaar garantie op het stucwerk binnen en 3 jaar op gevelbepleistering en buitenstucwerk.

Kleinschalig stukadoorsbedrijf nabij Rotterdam met goede service

De medewerkers van Stucadoorsbedrijf De Vries zijn zeer deskundig in hun vak en weten precies hoe zij gladde plafonds en muren moeten afleveren. Deze stukadoor Rotterdam is lid van de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven) en het personeel is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat een veilige, gezonde werkwijze en respect voor het milieu gegarandeerd zijn. De medewerkers hebben een duidelijke communicatie en heldere afspraken hoog in het vaandel staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Goede prijs-kwaliteitverhouding bij stukadoor Den Haag

Hoewel Stucadoorsbedrijf De Vries gevestigd is in Zoetermeer, werkt dit bedrijf ook in veel andere plaatsen. Als stukadoor Den Haag heeft De Vries veel tevreden klanten, die blij zijn met de hoge kwaliteit van het geleverde stucwerk en met de scherpe prijs. De stukadoors zijn bereid u te voorzien van een vrijblijvend advies, waarna u kunt beslissen of u met dit bedrijf in zee wilt gaan. De goed geschoolde medewerkers zijn ervaren ambachtslieden, die werken met de modernste technieken en hoogwaardige materialen.

Als u uw stucwerkzaamheden uitbesteedt aan een stukadoor in Rotterdam of Den Haag, dan heeft u een bepaald eindresultaat voor ogen. Stucadoorsbedrijf De Vries kan door zijn expertise goed aan uw wensen voldoen. Dankzij het slim inkopen van materialen profiteert u bovendien van concurrerende prijzen. De Vries Stukadoors laat dit graag zien via een gratis offerte voor uw project.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/